Skip to main content

"Ik voelde me op mijn gemak en veilig om mijn verhaal te delen."

Ervaring client S.

Persoonlijke ervaringen van cliënten die mijn waarden onderschrijven:

Ik voelde me op mijn gemak en veilig om mijn verhaal te delen. Elisa gaf mij concrete oefeningen die mij inzicht gaven. De bewogenheid die Elisa had voor mijn verhaal raakte mij steeds opnieuw. Ik voelde mij gezien en gehoord. Ik voel me vrij en meer zelfverzekerd.

Client S

Mijn ervaring met Elisa is heel positief. Door haar fijne benadering won zij snel mijn vertrouwen en kwam zij snel tot de kern.
Ik voelde me gehoord en heb mijn zelfvertrouwen weer terug.

 M 

Elisa weet voor een ieder een unieke wijze weet te vinden om de client te stimuleren om tot de kern te komen waarvoor je in coach traject zit.

Cliënt Y.

Vanaf de eerste sessie was er direct een hele fijne en veilige sfeer. Elisa verstaat de kunst om je te laten praten waarbij ze een luisterend oor is maar je ook dingen laat zien in een ander, nieuw en mooi perspectief. Ze heeft me erg geholpen! Het was een proces waar ik doorheen moest Elisa stond in dat proces naast mij, dit gaf mij steun en daardoor ben ik gegroeid en sta ik nu sterker in het leven. Wil je in je leven graag dingen veranderen en achter je laten? Ik beveel je Elisa van harte aan. Zij is een geschikte, fijne en liefdevolle coach.

Cliënt R.

Ik ontmoet je graag,

Elisa Bakker

Ik wil graag contact

Elisa is een geschikte, fijne en liefdevolle coach.

Cliënt R.

Call Now Button